Kőműves munkák

HÍVJON MINKET!

A kőműves munka körébe tartozik többek közt a betonozás, falazás, vakolás, kéményépítés, vasszerelés, nemesvakolás, hőszigetelés, vízszigetelés, kerítésépítés, járda készítés, zsaluzás, térbetonozás, térkövezés, zsalukövek rakása, vagy a díszvakolás. Csapatunk kőműves mesterei készséggel segítenek Önnek, legyen szó felújításról vagy építkezésről. A felmérés során szakembereink megvizsgálják a munkafelületet, átbeszélik Önnel a teendőket, s javaslatot tesznek a legideálisabb időpontra – mely nagyban függ az időjárás elemeitől – a munka elvégzésére.

Az említett kőműves munkák közül is kiemelten foglalkozunk a következőkkel:

Hőszigetelés:

A hazai éghajlatot s az energiaárakat tekintve a hőszigetelés fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Megfelelő hőszigetelés nélkül nem lehet hatékony egyetlen fűtési rendszer sem. A padlásfödém szigetelés, a tető utólagos hőszigetelése, vagy a falak külső szigetelése megvédi otthonunkat a téli hidegtől és a nyári melegtől egyaránt.

Vízszigetelés:

A vízszigetelésre különösen igaz, hogy kialakítása bár többletköltséggel jár, a burkolat alá jutó víz által átnedvesedett falak okozta kellemetlenségek és a probléma elhárítása még nagyobb költséggel jár, így érdemes fontolóra venni, különösen amennyiben fürdőszobai vagy konyhai felületről van szó.

Díszvakolás:

Az épület restaurátorok által igen kedvelt díszítő elemek a díszvakolással készült díszítő elemek. A díszvakolás külföldön mára elterjedt és igen népszerű magas színvonalú és minőségű díszítő elemnek számít mind külső, mind belső térben alkalmazva. A helyszínen kikevert speciális vakolat jól használható falak, lábazatok, homlokzatok díszvakolására, s kiválóan alkalmas, térkő helyett például, kő-, illetve fa hatású felületek létrehozására.

Amit kínálunk Siófok, Székesfehérvár és Fonyód körzetében:

Épületfal szerkezeti felújítása

Repedések, omló vakolatok, egyéb falszerkezeti hibák okának felderítése, megszüntetése és felújítása.

Betonozás

Épületalapok, kerítésalapok, támfalak, oszlopok és pillérek, járdák és utak helyszíni betonozása.

Falazás

Vakolás

Nemesvakolás és hőszigetelés

Házfalak tetszőleges színű és minőségű anyagokkal történő külső vakolása, valamint hő és / vagy hang elleni szigetelés beépítése több választható alapanyagból (fa vagy kőzetgyapot és poliészter vagy polisztirol lap felhasználásával)

Víz elleni szigetelés

Vizes nedves falakban, lapostetők és medencék vízzáró szigetelésének készítése.

Díszvakolás

Helyszíni kivitelezésű stukkok, kőminták kivitelezése és javítása külső és belső térben egyaránt, speciális, a helyszínen előállított vakolat felhasználásával.