Rólunk

HÍVJON MINKET!

 

"Igényes munka. Egyedi ötletek. Elégedett ügyfél."

 

Személyes bemutatkozás 

Üdvözlöm, Morvai Péter hidegburkoló és épület restaurátor vagyok. Kőműves mester Édesapám mellett már gyermekként megigézett az építészet világa, mely hamar a hivatásommá vált. Több, mint 15 éve foglalkozom épület-felújítással Siófok, Székesfehérvár és Fonyód körzetében. 

Azt vallom, hogy az elsőrendű munkánál csak az elégedett ügyfél a fontosabb, így nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy felmérjem és megértsem a felmerülő igényeket, s azokat maximálisan kielégítsem.

5 éves külföldi tanulmányi és tapasztalatszerzési utam során azt is megtanultam, hogy a folyamatos önképzés mellett a kreativitás kiaknázása, az egyedi megoldások megtalálása biztosítja azt a pluszt, amelynek ügyfeleim elégedettségét köszönhetem. Engedje meg, hogy Önnek is segítsek álmai otthonának megvalósításában. 

Szakmai ismertető 

Az otthonunk önmagunk tükörképe. Ha nem érezzük jól magunkat benne, ha nem tudunk pihenni és feltöltődni benne, az kihat életünk minden területére. Épp ezért mi nem teszünk különbséget kis és nagy dolgok között, minden munkát komolyan veszünk, egyedinek, s mint olyat, kihívásnak tekintünk, s legjobb tudásunk és tapasztalatunk szerint végezzük el.  

Első találkozásunk alkalmával Ön megmutatja nekünk, hogy mit álmodott meg, mi pedig megtervezzük, hogy hogyan tudjuk mindazt megvalósítani. Pontos kalkulációt készítünk az elvégzendő munkafolyamatokról, a szükséges anyagokról s munkadíjakról, valamint a tervezett időbeosztásról, hogy Önt ne érje meglepetés. A kivitelezés során teljeskörűen odafigyelünk minden részletre, így Önnek nincs más dolga, mint élvezni a végeredményt.     

Fő szakterületem: kül- és beltéri burkolatok készítése Siófok, Székesfehérvár és Fonyód körzetében 

 
Üdvözlettel:

Morvai Péter
ügyvezető igazgató
info@buildmasters.hu
+36 30-9746-740