Referenciák

HÍVJON MINKET!
 •  

  A feladat egy ódon belvárosi lakás átalakítása volt mind esztétikai, mind ergonómiai szempontból. A zsúfolt kis konyha megoldása az lett, hogy falának kibontásával, a közlekedővel összenyitva kényelmes és tágas teret kaptunk. Ezen terek burkolata is egységesítve lett: a parkettát csempe váltotta, a lakás rusztikus hangulatának megfelelően. Mivel a gyerekek érkezésével a szülőknek nem maradt életterük, a nappaliban egy galéria került kialakításra.

  Végül a Paintmasters elvégezte a festést, s a nyílászárók mázolását.

  HIDEG BURKOLÁS / KŐMŰVES MUNKA / VÍZVEZETÉK SZERELÉS
 •  

   

   

   

  Csodálatos és izgalmas feladatot kaptunk egy budapesti lakás tulajdonosától: igazi Marrakesh lapokkal burkoltuk ki a fürdőszobát és a konyhát. Egészen egyedi és gyönyörű lett a megálmodott új lakás.

  HIDEG BURKOLÁS / KŐMŰVES MUNKA
 •  

  Ügyfelünk egy rossz állapotban hagyott lakás tulajdonosa lett, mely komplett renoválásra szorult.

  A Buildmasters csapata vállalta a konyha, a fürdőszoba és az előtér járó- és falburkolatának cseréjét, egy új zuhanykabin és WC beszerelését, a konyhabútor összerakását s beszerelését, valamint a nappali parkettázását.

  HIDEG BURKOLÁS / PARKETTÁZÁS / VÍZVEZETÉK SZERELÉS
 •  

   

   

   

   

   

   

  A feladat egy garázs burkolása volt kívül-belül, kihívást jelentő nagyméretű márványlapokkal. Az eredmény önmagáért beszél: elegáns, látványos és tartós.

  HIDEG BURKOLÁS / KŐMŰVES MUNKA
 •  

   

  Ezúttal a 16. kerületben jártunk, ahol egy öreg családi ház konyhájának burkolatát segítettünk kicserélni.

  Az eredmény önmagáért beszél – a boldog tulajdonosok szerint is!

  HIDEG BURKOLÁS / VÍZVEZETÉK SZERELÉS
 •  

  Igen érdekes kihívás hárult a Buildmasters burkolóira, ugyanis a képen látható konyha járófelületét a tulajdonosok távollétében, meglepetés keretében kellett újra burkolni.

  A kulcsot megkapva 5 napunk volt mindent kipakolni, új járólapot választani, a munkát elvégezni, a bútort felújítani, s távozni, úgy, mintha ott se lettünk volna.

  Nagy örömünkre sikeres volt a meglepetés!

  HIDEG BURKOLÁS
 •  

  A Buildmasters burkolóinak ezúttal összetett feladat jutott:

  egy nagy alapterületű és belmagasságú lakás helyiségeinek újraburkolása rutin feladatnak tűnhet, azonban a régi belvárosi lakások rejtenek meglepetéseket a szakemberek számára, melyeket az előttünk dolgozó burkolóknak nem sikerült orvosolni.

  Mi elégedett ügyfeleket, s jól végzett munkát hagytunk magunk után. 

  HIDEG BURKOLÁS
 •  

  Egy budapesti fürdőszoba és mellékhelyiség került felújításra.

  A Buildmasters burkolói előtt az a kihívás állt, hogy kis helyiségben nagy lapokkal kellett dolgozniuk, de Mi hiszünk a tulajdonosok által megálmodott képben, s valóban modern, letisztult és elegáns helyiségeket sikerült kialakítani.

  HIDEG BURKOLÁS / VÍZVEZETÉK SZERELÉS
 •  

   

  Itt egy siófoki családi ház konyhája és kamrája került helyreállításra a Buildmasters segítségével. A feladathoz falat bontottunk, vakoltunk, cseréltük a komplett járó- és falburkolatot, festettünk, s végül beépítettük az új konyhabútort.

  Az eredmény egyszerű, szép, praktikus és tartós.

  HIDEG BURKOLÁS / VÍZVEZETÉK SZERELÉS / BÚTOR BEÉPÍTÉS
 •  

  Újabb érdekes feladatot kapott a Buildmasters csapata: egy melléképületet kellett kiburkolni, kifesteni, s egy komplett vizes blokkot kialakítani benne.

  A járófelület meleg burkolatot kapott, a zuhanykabin és mellékhelyiség ki lett csempézve, a fal fehérre lett festve, s már használatba is kerülhetett az épület.

  MELEG BURKOLÁS / VÍZVEZETÉK SZERELÉS
 •  

  Amilyen kicsi, olyan fontos, hogy hogyan alakítjuk ki bejáratunkat.

  Ennek a budapesti háznak a lakói is így látták, s így kapott új burkolatot a lépcsőfeljáró.

  Merész választás volt, bézs lap fekete fugával, de a Buildmasters burkolói hisznek abban, amit megrendelői megálmodnak. Az igazat megvallva magunk is elcsodálkoztunk, hogy mennyire szép lett az összhatás.

  HIDEG BURKOLÁS
 •  

  Ezúttal a Balaton mellett, Szabadi fürdőn, volt szükség a Buildmasters kőműveseire, ahol egy nyaraló körüli alapszegély és járda burkolása történt kővel, valamint a lábazat felújítása.

  A végeredmény gyönyörűen illik a Balatoni nyaralók hangulatához.

  TÉRBURKOLÁS
 •  

   

  Varga Katalin lakberendezővel dolgoztunk együtt az ötödik kerületben. Kati egy régi bérlakást gondolt újra. A munka része volt szobafestés és tapétázás extravagáns megoldásokkal.

   

  http://www.katikavarga.com

  FESTÉS / TAPÉTÁZÁS / MÁZOLÁS
 •  

   

  "A Paintmasters feladata volt, hogy ezt az alapjában gyönyörű III. kerületi családi házat felújítsa kívülről és belülről. Amikor visszatértünk az otthonunkba, nagyon boldogok voltunk, varázslatos lett az egész. Köszönjük."

  T. Lóránt

  FESTÉS / TAPÉTÁZÁS / MÁZOLÁS
Előző Következő